myBanner

Coffee Table Bar Globetrotter

39,000,000

Out of stock

SP001092

An attractively designed coffee table with an interesting interior – Our Bar Colonial offers more than meets the eye: treasures of all kinds can be stored in its capacious interior. In other words everything you need for an enjoyable evening. With space for 12 bottles (lying down), additional storage space and a removable tray. Attractive, sophisticated and practical – the Bar coffee table is a real favourite in the chest style with lots of details and a great interior. Dimensions when extended: 200 Other versions also available.
Material: Textile polyurethane-coated, Plywood Lacquered, Medium density fibreboard (MDF) Natural/untreated, Steel copper-plated, Maintenance and Cleaning: Art. No. 25002 Furniture Cleaner
Measures (H/W/D): 14.6″ x 47.2″ x 29.5″

Lưu ý: Chúng tôi sản xuất và kinh doanh các sản phẩm mang nét giả cổ với các chi tiết trầy, cào xước, loang ố một cách cố ý để tái dựng lại những đặc trưng của đồ cổ, tạo sự mài mòn “màu của thời gian”, và cũng là giá trị độc đáo của loại sản phẩm này. Màu sản phẩm trên hình có thể sai lệch đôi chút so với thực tế do điều kiện ánh sáng khi chụp, do thiết bị hiển thị đầu cuối… .Sản phẩm của chúng tôi được làm thủ công nên không có sự giống nhau hoàn toàn giữa các sản phẩm cùng loại. Chúng tôi sử dụng cookie để cải thiện trải nghiệm của bạn trên trang web của chúng tôi. Bằng cách duyệt trang web này, bạn đồng ý với việc chúng tôi sử dụng cookie.
Don`t copy text!